Imobilul din Zambaccian, nr.16, a fost vizitat ieri, pentru a patra zi consecutiv, de procurorii anticoruptie. Potrivit Mediafax, de data aceasta, perchezitia a vizat apartamentul in care locuieste Andrei Nastase, fiul cel mare al presedintelui Camer
Imobilul din Zambaccian, nr.16, a fost vizitat ieri, pentru a patra zi consecutiv, de procurorii anticoruptie. Potrivit Mediafax, de data aceasta, perchezitia a vizat apartamentul in care locuieste Andrei Nastase, fiul cel mare al presedintelui Camerei Deputatilor. Grupul de mai mult de zece anchetatori a parasit imobilul in jurul orei 13.45, dupa o actiune care a durat in jur de patru ore. Anchetatorii au plecat cu doua masini, insotiti de un echipaj al Politiei, fara sa faca declaratii jurnalistilor aflati in zona. Procurorii au facut cercetari in apartamentul de la etajul intai al cladirii (locuinta ocupa de Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului prim-ministru Adrian Nastase), prezenta lor in apartament fiind vizibila din strada.Prima descindere a procurorilor DNA in imobilul din strada Muzeul Zambaccian - in care ocupa apartamente Dana si Adrian Nastase, Andrei Nastase, precum si avocata Anastasescu (apropiata a familiei Nastase) - a avut loc luni, iar perchezitia a durat aproape doua ore. Marti, anchetatorii au descins din nou, actiunea durand de asta data mai putin de o ora.
Noi descinderi au avut loc si miercuri, zi in care procurorul sef al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar, declara ca procurorii stiu exact ce ii intereseaza sa gaseasca in blocul din Zambaccian si, in parte, au si gasit. "Stim exact ce cautam. Si am si gasit, in parte. Avem mandate de perchezitie de la judecator si le vom pune in executare", afirma Morar. (M.A.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.