Cosmin Olaroiu era negru de suparare la finalul partidei, explicabil tinand cont ca a redebutat ca antrenor al Stelei pe teren propriu cu o infrangere. "Din pacate, am intrat in jocul lor de forta, de angajament, lucru care ne-a dezavantajat. N-am re
Cosmin Olaroiu era negru de suparare la finalul partidei, explicabil tinand cont ca a redebutat ca antrenor al Stelei pe teren propriu cu o infrangere. "Din pacate, am intrat in jocul lor de forta, de angajament, lucru care ne-a dezavantajat. N-am reusit sa avem luciditate, am fost precipitati. Au avut avantajul gabaritului de partea lor, au iesit invingatori din aceste dueluri. Am suferit mult la constructie. Nu am reusit sa ne facem jocul nostru rapid, de combinatie", a explicat Olaroiu cauzele esecului. "Important este ca am obtinut calificarea, care nu a fost usor de atins, desi am avut avantajul luat in tur. Nu am avut rabdare, am incercat sa angajam direct atacantii, incet-incet ne-a costat, iar in finalul acestei lupte spiritul de conservare ne-a determinat sa facem pasul inapoi. Nu trebuie sa gasim scuza stadionului, am avut foarte multi suporteri", a completat Olaroiu. Intrebat daca este ingrijorat dupa acest rezultat, Olaroiu a raspuns: "Si da, si nu. Trebuie sa ne pregatim mental si fizic, sa ne gandim ca avem un drum lung in campionat si in Cupa UEFA". Antrenorul Stelei a caracterizat drept "foarte tehnica" pe Betis Sevilla, echipa pe care ros-albastrii o vor infrunta in optimile de finala ale Cupei UEFA. De partea cealalta, Gertjan Verbeek a spus: "Atmosfera a fost fantastica, dar nu am inteles de ce in final au fost impotriva echipei si au fluierat jucatorii. Este un rezultat bun, s-a obtinut calificarea. Stiu ca au fost putin dezamagiti, dar jucatorii merita ca publicul sa fie cu ei, nu impotriva lor". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.