Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost vizitat, ieri, la vila sa din Targu-Jiu, de catre prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Emil Mota, pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile pentru care es
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost vizitat, ieri, la vila sa din Targu-Jiu, de catre prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Emil Mota, pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile pentru care este cercetat in doua dosare penale. "L-am citat de cinci ori pana acum pe domnul Mischie si nu a venit niciodata, e drept, din motive medicale. Am renuntat la a-l mai aduce cu mandat dupa ce am aflat ca are probleme de sanatate. Am acceptat sa merg la dumnealui la domiciliu pentru a-i prezenta materialele din dosar si pentru a incheia ancheta", a precizat Mota. Acesta afirma, citat de Mediafax, ca Mischie a luat la cunostinta despre materialele de urmarire penala din cele doua dosare deschise pe numele sau de mai bine de un an de zile. Procurorul afirma ca in acest weekend va redacta rechizitoriile celor doua dosare pentru ca saptamana viitoare sa le poate inainta instantelor de judecata. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.