Din cele doua semifinale, de vineri si sambata, ale Eurovisionului rezulta ca Akcent si Nico (foto) merg la Atena. Pacat. Nu pentru ca melodia nu ar fi reprezentativa, ci pentru ca a fost cantata ca la o serbare de majorat. Degeaba show-ul a fost
Din cele doua semifinale, de vineri si sambata, ale Eurovisionului rezulta ca Akcent si Nico (foto) merg la Atena.

Pacat. Nu pentru ca melodia nu ar fi reprezentativa, ci pentru ca a fost cantata ca la o serbare de majorat. Degeaba show-ul a fost incitant! Akcent a cantat ca de obicei. Adica, prost. Iar Nico i-a tinut hangul, cu o voce ca din butoi. O fi tras-o curentul de la ventilatorul de sub fusta, afectandu-i corzile vocale. Dar pana la Atena mai este finala din aceasta seara, in care s-au calificat: Indiggo (""Be My Boyfriend""), MiDo (""Sagapo""), Gina Pop (""Hey a hey""), Maria Radu & Mike Peterson (""Ita€™s Our World""), Delia (""Gandesti prea high""), Akcent & Nico (""Jokero""), Linda (""Se tu vuoi""), Jasmine (""Sunshine""), Dora (""Brand New Feeling""), Mihai Traistariu (""Tornero""), Laurentiu Cazan (""I Believe in My Star""), Tony Pop Tamas & Desperado (""The Universe""). (D.A.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.