Romania va avea doua reprezentante la startul editiei 2007/2008 a Ligii Campionilor, coeficientul de tara pe ultimii cinci ani clasand Romania pe cel putin locul 14 la finalul acestui sezon, penultimul care permite inscrierea a doua formatii in aceas
Romania va avea doua reprezentante la startul editiei 2007/2008 a Ligii Campionilor, coeficientul de tara pe ultimii cinci ani clasand Romania pe cel putin locul 14 la finalul acestui sezon, penultimul care permite inscrierea a doua formatii in aceasta competitie. Romania ocupa in prezent locul 12 in clasamentul coeficientilor din ultimii cinci ani. Astfel, Divizia A va inscrie campioana editiei de campionat 2006/2007 si formatia clasata pe locul doi in Liga Campionilor, cele doua formatii urmand a intra in competitie in turul trei preliminar, respectiv turul doi preliminar. Totusi, conform coeficientilor la fiecare club in parte, numai Steaua ar putea fi cap de serie in turul al treilea preliminar, orice alta echipa care ar castiga titlul in Romania fiind cotata cu sansa a doua in aceeasi faza. De asemenea, tot din sezonul 2006/2007, Romania va avea doua echipe in Cupa UEFA (turul doi preliminar), castigatoarea cupei si echipa clasata pe locul 3. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.