Presedintele Partidului Popular, deputatul Corneliu Ciontu, va prezenta Camerei Deputatilor si Ministerului Justitiei propunerea ca probele adunate in cazul Gregorian Bivolaru sa fie supuse atentiei Comisiilor Juridice din Parlamentul Romaniei. Corne
Presedintele Partidului Popular, deputatul Corneliu Ciontu, va prezenta Camerei Deputatilor si Ministerului Justitiei propunerea ca probele adunate in cazul Gregorian Bivolaru sa fie supuse atentiei Comisiilor Juridice din Parlamentul Romaniei. Corneliu Ciontu a precizat ca "vinovat sau nu, persecutat sau nu, Gregorian Bivolaru va trebui judecat, pentru ca opinia publica sa inteleaga daca situatia Justitiei si Politiei din Romania justifica intr-adevar statutul de refugiat al domnului Bivolaru".
"Daca liderul MISA este un infractor, atunci protejarea acestuia de catre statul suedez reprezinta o nedreptate si un afront; daca el este nevinovat, atunci prigonirea sa mediatica ridica grave semne de intrebare asupra statului de drept din Romania", se precizeaza intr-un comunicat al Partidului Popular. In aceste conditii, considera Corneliu Ciontu, Comisiile Juridice ar trebui sa analizeze probele administrate in cazul Bivolaru, oferind opiniei publice o versiune credibila a evenimentelor. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.