Vicepresedintele Rezervei Federale a Statelor Unite (Fed), Roger Ferguson, si-a anuntat demisia, care va intra in vigoare la 28 aprilie. Analisti de la Washington considera decizia surprinzatoare, ea survenind intr-o perioada de transformari care au
Vicepresedintele Rezervei Federale a Statelor Unite (Fed), Roger Ferguson, si-a anuntat demisia, care va intra in vigoare la 28 aprilie. Analisti de la Washington considera decizia surprinzatoare, ea survenind intr-o perioada de transformari care au loc la aceasta importanta institutie financiara americana, releva Mediafax. "Activitatea in cadrul conducerii Fed mi-a adus satisfactii, dar este momentul sa caut alte oportunitati profesionale", a afirmat Ferguson in scrisoarea adresata lui George W. Bush. Ferguson a ocupat cea mai importanta functie obtinuta vreodata de un afro-american in conducerea Fed.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.