Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si compania americana Transfer Rapid LLC au lansat recent un serviciu destinat cetatenilor romani care doresc sa transfere rapid bani in tara. Banii vor putea fi ridicati de la aproximativ 550 de unitati CEC, d
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si compania americana Transfer Rapid LLC au lansat recent un serviciu destinat cetatenilor romani care doresc sa transfere rapid bani in tara. Banii vor putea fi ridicati de la aproximativ 550 de unitati CEC, din cele peste 1400 existente, in 24 de ore. "Ne adresam in special sutelor de mii de romani care lucreza in strainatate si doresc sa transfere bani in tara in conditii de siguranta si la costuri cu aproximativ 50% mai reduse decat cele practicate de concurenta", a declarat presedintele CEC, Eugen Radulescu. In prima etapa, serviciul va fi disponibil pentru comunitatea romaneasca din Statele Unite, din luna iunie urmand sa devina operational si pentru Italia, Spania si Portugalia. Comunitatea romaneasca din SUA numara circa 750.000 de persoane, fiind localizata in special in zona oraselor New York, Cleveland, Chicago, Detroit, Los Angeles, San Francisco si Miami. Croitoru a mai spus ca obiectivul companiei este atingerea unei cote de piata de 50% la transferurile de bani din SUA catre Romania. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.