Situatia australianului Michael Thwaite a devenit mai mult decat dificila dupa ce FC National a decis, dupa sedinta de miercuri seara a Consiliului de Administratie, suspendarea jucatorului pana in decembrie, adica pana la finalul contractului. Confo
Situatia australianului Michael Thwaite a devenit mai mult decat dificila dupa ce FC National a decis, dupa sedinta de miercuri seara a Consiliului de Administratie, suspendarea jucatorului pana in decembrie, adica pana la finalul contractului. Conform acestei decizii, australianul nu va primi nici banii din contract, conform regulamentelor internationale, dar va avea acces la pregatire (separata sau cu echipa a doua). Thwaite a semnat un contract cu Wisla Cracovia, care ar fi devenit valabil de la 1 iulie 2006, stiind ca se afla in ultimele sase luni de contract, insa LPF a decis, dupa ce "bancarii" au prezentat anumite documente, ca australianul are contract pana in luna decembrie a acestui an. "Membrii CA au decis ca Thwaite sa fie suspendat, insa voi discuta cu el si vom cauta sa ajungem la o intelegere intr-o zi-doua. Daca o tine pe a lui, atunci va fi suspendat", a declarat ieri Constantin Iacov, presedintele CA al clubului din Cotroceni. Iacov sustine ca Thwaite a declarat ca nu recunoaste decizia LPF si ca vrea sa plece din Romania la vara. "Nici Bergodi, in cantonamentul din Cipru, nici noi, aici, in Bucuresti, nu ne intelegem cu el. Nu vrea sa-si prelungeasca nici contractul de munca, care ii este necesar pentru obtinerea permisului de munca. Acest contract expira la 15 martie si daca nu este semnat cu cinci zile inaintea expirarii fotbalistul risca sa fie expulzat din Romania", a precizat Iacov. Altfel, seful din Cotroceni va cere la FIFA si sanctionarea Wislei Cracovia, club care l-a contactat neregulamenar pe fotbalistul "bancar". Thwaite a revenit ieri in Romania, dupa ce a jucat in prima repriza a meciului pe care Australia l-a castigat miercuri, scor 3-1 in deplasare cu Bahrein (timisoreanul McKain a fost integralist), in grupa D de calificare pentru Cupa Asiei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.