Antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, era euforic dupa meciul de aseara cu Hertha, in urma caruia Rapid s-a calificat in "optimile" Cupei UEFA. Lucescu a tinut mai intai sa le multumeasca jucatorilor, despre care a spus ca au respectat intocmai p
Antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, era euforic dupa meciul de aseara cu Hertha, in urma caruia Rapid s-a calificat in "optimile" Cupei UEFA. Lucescu a tinut mai intai sa le multumeasca jucatorilor, despre care a spus ca au respectat intocmai planul tactic. "Este victoria echipei, a acestor jucatori extraordinari, de care sunt foarte mandru. Am avut o prima repriza in care am fost oarecum surprinsi, dar in partea a doua am jucat perfect. Sunt multumit de parcursul Rapidului in Europa si de faptul ca lumea buna a fotbalului incepe sa ne cunoasca", a spus Lucescu. Acesta a mai spus ca, daca va avea aceleasi evolutii ca pana acum, Rapid poate spera la mai mult. "Putini ne-au dat sanse in Cupa UEFA. A fost mai intai Feyenoord, apoi am avut sansa a cincea intr-o grupa de foc, cu Rennes, Stuttgart, PAOK Salonik si Sahtar, pe care am castigat-o, iar acum a venit Hertha. Dupa ce treci de asemenea adversari nu trebuie sa te mai temi de nimeni", a spus Lucescu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.