Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Florin Marin, a anuntat ieri lotul de jucatori pentru partida amicala cu selectionata similara a Greciei, care se va disputa pe 1 martie, de la ora 15,30, pe stadionul lui Panionios Atena. Din lot fac
Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Florin Marin, a anuntat ieri lotul de jucatori pentru partida amicala cu selectionata similara a Greciei, care se va disputa pe 1 martie, de la ora 15,30, pe stadionul lui Panionios Atena. Din lot fac parte urmatorii 18 jucatori: Mihai Minca (Rapid), Marius Toma (Steaua) - portari, Sorin Radoi ("Poli" Timisoara), Marius Constantin (Rapid), Cristian Sapunaru (FC National), Cosmin Moti, Cristian Pulhac (ambii de la Dinamo) - fundasi, Andrei Prepelita, Cristian Tanase (ambii de la FC Arges), Ovidiu Herea (FC National), Dan Spiridon (FCM Bacau), Banel Nicolita (Steaua), George Florescu (Serif Tiraspol), Laszlo Sepsi (Rennes) - mijlocasi, Claudiu Keseru (FC Nantes), Ciprian Marica (Sahtar Donetk), Lucian Burdujan (Rapid), Romeo Surdu (CFR Cluj) - atacanti. Reunirea lotului este prevazuta pentru duminica, la ora 12. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.