Stafeta feminina de biatlon 4x6 kilometri a Romaniei, in componenta Dana Potlogea, Eva Tofalvi, Mihaela Purdea si Alexandra Rusu, a ocupat locul 14 la Jocurile Olimpice de iarna de la Torino, din 18 echipaje participante la aceasta proba. Astfel, spo
Stafeta feminina de biatlon 4x6 kilometri a Romaniei, in componenta Dana Potlogea, Eva Tofalvi, Mihaela Purdea si Alexandra Rusu, a ocupat locul 14 la Jocurile Olimpice de iarna de la Torino, din 18 echipaje participante la aceasta proba. Astfel, sportivele tricolore au egalat cea mai buna performanta obtinuta de Romania la JO-2006, prin Gheorghe Chiper, in finala probei masculine de patinaj artistic. Stafeta tricolora a fost cronometrata in 1h25:13, 03 zecimi, sosind la noua minute si opt zecimi de Rusia, medaliata cu aurul olimpic. Echipa Rusiei (1h16:12,05), a fost urmata, la 50 de secunde si sapte zecimi, de stafeta Germaniei si la doua minute, 26 de secunde, doua zecimi de cea a Frantei. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.