Producatorul american de echipamente de comunicatii Cisco a obtinut ieri aprobarea Comisiei Europene pentru preluarea companiei Scientific Atlanta, pentru 6,9 miliarde dolari. "Comisia Europeana considera ca aceasta tranzactie nu va deveni o piedica
Producatorul american de echipamente de comunicatii Cisco a obtinut ieri aprobarea Comisiei Europene pentru preluarea companiei Scientific Atlanta, pentru 6,9 miliarde dolari. "Comisia Europeana considera ca aceasta tranzactie nu va deveni o piedica importanta in calea competitiei eficiente din Europa", se arata intr-un comunicat al Executivului european, reluat de Reuters. Prin preluarea companiei americane, Cisco va putea concura eficient cu firme din domeniul televiziunii prin cablu, al satelitilor si telecomunicatiilor, oferind servicii telefonice, video si de Internet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.