Conducerea FR Baschet a anuntat ca nu va mai accepta recuzarea arbitrilor in Divizia A, o practica folosita des de echipele din primul esalon si acceptata tacit pana acum de CCA. "De ani de zile, desi regulamentul o interzice, toate echipele au recuz
Conducerea FR Baschet a anuntat ca nu va mai accepta recuzarea arbitrilor in Divizia A, o practica folosita des de echipele din primul esalon si acceptata tacit pana acum de CCA. "De ani de zile, desi regulamentul o interzice, toate echipele au recuzat arbitri. Au fost acceptate cererile, pentru a evita acuze asupra corectitudinii meciurilor, dar acum s-a terminat", a declarat presedintele FRB, Carmen Tocala. "Daca echipele si arbitrii au de platit polite, s-o faca in teren. Nu voi mai permite echipelor sa se joace cu FRB, acum cand campionatul este foarte strans, iar cei care vor gresi vor plati scump", a mai afirmat Tocala, care a adaugat ca in fiecare etapa din actualul sezon au fost recuzati de catre echipe minim noua arbitri. "Este inadmisibil! Nu pot merge aceiasi 3-4 arbitri la toate meciurile. Trebuie sa se termine cu scenariile din teritoriu", a concluzionat presedintele FRB, dand ca exemplu ultima cerere a unor echipe din campionatul masculin de recuzare a unui arbitru international. "S-a propus sa nu fie delegat arbitrul Doru Vinasi din Cluj la meciurile dintre echipele de pe locurile 1-4, pentru ca Poli Mobitelco Cluj este liderul Diviziei A si Vinasi ar face jocurile pentru clujeni. Sincer, mi se pare o aberatie, pentru ca Vinasi este arbitru international bun", a mai spus Tocala. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.