Esteban Vigo Benitez, antrenorul lui Dinamo, a declarat pentru Dinamo TV, dupa ultimul meci amical din cadrul turneului efectuat in Antalya (n.r. - 3-1 cu macedonenii de la Rabotnicki Skopje), ca unele rezultate l-au nemultumit si spera ca toate necu
Esteban Vigo Benitez, antrenorul lui Dinamo, a declarat pentru Dinamo TV, dupa ultimul meci amical din cadrul turneului efectuat in Antalya (n.r. - 3-1 cu macedonenii de la Rabotnicki Skopje), ca unele rezultate l-au nemultumit si spera ca toate necunoscutele sa fie spulberate pentru ca pe 4 martie, cand incepe returul Diviziei A, totul sa fie in regula. Vigo s-a aratat multumit dupa victoria cu Rabotnicki, "nu neaparat datorita rezultatului, ci faptului ca jucatorii au respectat ceea ce le-am cerut". Altfel, spaniolul a precizat ca are putine cunostinte despre Cosmin Barcauan, fotbalist imprumutat de Dinamo de la Sahtar Donetk pana la incheierea sezonului. "Am putine cunostinte despre el, doar ceea ce mi-au transmis cei din staff-ul tehnic", a afirmat Esteban, care a mentionat ca "pentru a putea aduce jucatori, automat trebuie sa si plece unii", cu referire la despartirile de Galamaz si Grigorie. "Plecarea lui Galamaz nu ne prejudiciaza prea mult, datorita venirii lui Barcauan. Prin plecarea lui Grigorie, incercam sa gasim un om care sa il inlocuiasca. Cred ca in lotul pe care il avem exista jucatori care sa suplineasca aceasta plecare", a spus Vigo. Presedintele executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, a declarat pentru site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare: "Sunt multumit de jocul echipei. Am vazut determinare, pofta de joc, presing si sunt foarte optimist in lupta pentru castigarea campionatului". Ioan Becali a negat interesul pentru repatrierea lui Daniel Florea (Metalurg Donetk) si a lui Cornel Buta (Volin Lutk). "Avem un fundas dreapta, Mihut, tot mai bun de la un meci la altul, pe partea stanga avem un international de tineret, Pulhac, plus rezervele acestora, I. Balan si R. Stefan. Nu se pune problema altui transfer", a afirmat Ioan Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.