Romania a dominat Jocurile Balcanice de atletism indoor, competitie desfasurata miercuri seara, la Atena, sportivii tricolori impunandu-se pe echipe atat la masculin, cat si la feminin. Printre performantele sportivilor nostri sunt de remarcat cele r
Romania a dominat Jocurile Balcanice de atletism indoor, competitie desfasurata miercuri seara, la Atena, sportivii tricolori impunandu-se pe echipe atat la masculin, cat si la feminin. Printre performantele sportivilor nostri sunt de remarcat cele realizate de Marian Oprea, la triplusalt, vicecampionul olimpic, care a executat doar doua incercari, reusind 17,51 m sau Gheorghe Guset cu o aruncare a greutatii care a masurat 20,72 m, chiar daca veteranul nostru a concurat cu febra, din cauza unei raceli. Florin Suciu a trecut primul linia de sosire la 400 m, fiind cronometrat in 47,13, in timp ce Alexandru Mihailescu a castigat cursa de 60 mg, in 7,74. Victorii au adus si Ionut Zaizan la 800 m si Stefan Vasilache, la saritura in inaltime (2,20 m). Mihaela Neacsu a ocupat prima pozitie la 800 m (2:02,00), fiind secondata de Elena Iagar, in timp ce vicecampiona europeana indoor la 1500 m, Corina Dumbraveanu s-a urcat pe cea de-a doua treapta a podiumului de premiere, fiind cronometrata in 4:08,00. Cristina Casandra a facut o cursa "de capul ei" la 3000 m, adjudecandu-si aurul in aceasta proba. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.