In conditiile in care cetatenii Republicii Moldova se pregatesc de cozi pentru o viza de Romania, o serie de state din America de sud si Orientul Mijlociu vor putea sa intre fara vize dupa data aderarii la Uniunea Europeana. Guvernul a exceptat de la
In conditiile in care cetatenii Republicii Moldova se pregatesc de cozi pentru o viza de Romania, o serie de state din America de sud si Orientul Mijlociu vor putea sa intre fara vize dupa data aderarii la Uniunea Europeana. Guvernul a exceptat de la obligativitatea obtinerii vizelor de intrare in Romania cetatenii apartinand urmatoarelor state: Argentina, Australia, Bolivia, Brazilia, Brunei Darussalam, El Salvador, Guatemala, Honduras, Israel, Statele Unite Mexicane, Nicaragua, Noua Zeelanda, Panama si Paraguay. Masura se aplica de la data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, pentru cetatenii detinatori de documente de calatorie valabile. Pana atunci, regimul intrarii in Romania a cetatenilor din statele mentionate mai sus va fi guvernat de prevederile acordurilor bilaterale in vigoare. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.