Stelistii nu stiu exact care este situtia lui Banel Nicolita in privinta numarului de cartonase galbene, motiv pentru care s-au adresat ieri UEFA, solicitand un raspuns pana astazi, la ora jocului cu Heernveen. In evidenta tinuta la club, mijlocasul
Stelistii nu stiu exact care este situtia lui Banel Nicolita in privinta numarului de cartonase galbene, motiv pentru care s-au adresat ieri UEFA, solicitand un raspuns pana astazi, la ora jocului cu Heernveen. In evidenta tinuta la club, mijlocasul dreapta al ros-albastrilor figureaza cu doua avertismente, ca si Bostina, fiind in pericol sa fie suspendat pentru urmatoarea partida a ros-albastrilor in Cupa UEFA in cazul in care primeste astazi inca un cartonas galben. Forul continental a anuntat ca Nicolita are doar un cartonas galben, urmand sa verifice si sa confirme sau sa infirme astazi prima comunicare. Din casetele meciurilor jucate de Steaua in acest an in cupele europene, publicate chiar pe site-ul UEFA, reiese ca jucatorul Stelei a fost avertizat in partida din deplasare cu Shelbourne, din turul al doilea preliminar, si cu Sampdoria, in grupele C2, insa aceste date nu au caracter oficial. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.