Compania Neogen a depasit pragul de un milion de utilizatori inregistrati pentru serviciile sale in Romania. Media zilnica a conturilor nou create este de trei mii. In plus, compania are cate 200.000 de utilizatori inregistrati in Bulgaria si Serbia.
Compania Neogen a depasit pragul de un milion de utilizatori inregistrati pentru serviciile sale in Romania. Media zilnica a conturilor nou create este de trei mii. In plus, compania are cate 200.000 de utilizatori inregistrati in Bulgaria si Serbia. In cei cinci ani de functionare, Neogen a parcurs drumul de un un simplu site de joburi la un portal care ofera utilizatorului o paleta larga de servicii. Conform informatiilor transmise de companie, cele mai populare dintre acestea sunt serviciul de prietenii/matrimoniale (noi2.ro), locuri de munca (bestjobs.ro), jocuri (doizece.ro) si anunturi de mica publicitate. Un cont creat la oricare dintre serviciile Neogen asigura accesul cu acelasi nume de utilizator si parola la toate serviciile portalului. "Depasirea pragului de 1 milion de utilizatori inregistrati este un eveniment important pentru echipa Neogen. Suntem recunoscatori utilizatorilor nostri si speram sa le oferim noi servicii de comunicare si informare in 2006", a declarat Calin Fusu, director general Neogen SA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.