Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, suplimentarea cu suma de 700.000 RON a bugetului Cancelariei primului-ministru, in vederea finantarii partiale a cheltuielilor de organizare si desfasurare a Europenelor de baschet masculin "under 18", de la Si
Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, suplimentarea cu suma de 700.000 RON a bugetului Cancelariei primului-ministru, in vederea finantarii partiale a cheltuielilor de organizare si desfasurare a Europenelor de baschet masculin "under 18", de la Sibiu. Conform uzantelor, suma respectiva va fi acordata FR Baschet prin intermediul Agentiei Nationale pentru Sport, iar restul banilor pentru acoperirea tuturor cheltuielilor de organizare, care au fost estimate la suma 2.400.000 RON, vor fi scosi din vistieria federatiei de specialitate si a partenerilor acesteia, printre care se numara si Primaria municipiului Sibiu. Reamintim ca Romania a primit la finele anului trecut de la FIBA-Europe dreptul de a organiza, in premiera, divizia secunda a Euro 2006 "under 18", la intrecerile programate sa se dispute in perioada 26 iulie - 8 august, urmand sa participe 20 de reprezentative nationale. Pentru a accede in primul esalon valoric, Romania, care are in componenta si cativa "stranieri" din SUA, in frunte cu Vlad Moldoveanu, trebuie sa acceada in finala competitiei de la Sibiu. (T. RIST)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.