Antrenorul Florin Grapa este decis sa renunte la finalul acestui sezon la conducerea tehnica a echipei de volei feminin Stiinta Amici Bacau, pe care o pregateste de aproape doua decenii, fiind extenuat, dar si suparat pe faptul ca, in iarna, echipa s
Antrenorul Florin Grapa este decis sa renunte la finalul acestui sezon la conducerea tehnica a echipei de volei feminin Stiinta Amici Bacau, pe care o pregateste de aproape doua decenii, fiind extenuat, dar si suparat pe faptul ca, in iarna, echipa sa a ratat de putin calificarea, in premiera, in sferturile de finala ale Top Teams Cup. "De mai mult timp simt ca nu mai pot. Pentru mine, in ultimii ani nu a existat cuvantul vacanta si de aceea am decis sa las locul altora iar eu sa trec in plan secund. Din 1983 n-am avut concediu, de odihna si am obosit. Astept sa se termine campionatul cu bine si apoi voi schimba ceva. Probabil ca voi ramane doar la catedra de sport a facultatii de educatie fizica", ne-a declarat telefonic ieri cel care detine functia de antrenor al echipei din Bacau din 1988, timp in care a adus in fief-ul moldav doua titluri nationale si o Cupa a Romaniei. In varsta de 52 de ani, Grapa este si antrenorul reprezentativei de senioare a Romaniei, echipa care a ocupat locul 10 la Euro 2005 din Croatia, desi a evoluat fara trei dintre cele mai valoroase jucatoare ale momentului, Cristina Parv, Carmen Turlea si Iuliana Nucu. Referindu-se la nationala, Grapa a tinut sa precizeze ca daca FRV are nevoie de serviciile sale in continuare atunci va raspunde pozitiv. "Deocamdata, nu am discutat nimic in acest sens cu staff-ul FRV. Urmeaza sa iau o decizie, dar numai dupa ce voi sta de vorba la turneul de la Piatra Neamt cu oficialii FRV", a concluzionat Grapa, cu putin timp inaintea meciului pe care echipa sa l-a sustinut, aseara, in semifinalele Cupei Romaniei, impotriva CSU Metal Galati. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.