Primavara care se pare ca a sosit aduce cu ea o picatura de soare si chiar "ritmul distractiei", o data cu noua bautura racoritoare lansata recent pe piata din Romania de compania Coca-Cola - Fanta Mango Beat. Intr-un ambalaj viu colorat, care indeam
Primavara care se pare ca a sosit aduce cu ea o picatura de soare si chiar "ritmul distractiei", o data cu noua bautura racoritoare lansata recent pe piata din Romania de compania Coca-Cola - Fanta Mango Beat. Intr-un ambalaj viu colorat, care indeamna impatimitii de racoritoare sa o savureze, Fanta Mango Beat este in spiritul Bamboocha si reprezinta o invitatie la distractie, bucurie, exprimand semnul unei stari de spirit. Noua bautura indeamna la indrazneala si pofta de viata, exuberanta, dar mai ales placere de a nu rezista tentatiilor. Noua bautura are aroma de mango, exotica, dulce si racoritoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.