Portarul rapidist Emilian Dolha, care a fost trimis sa se pregateasca cu echipa a doua dupa ce a refuzat sa-si prelungeasca angajamentul cu gruparea bucuresteana, a declarat ca ii este foarte greu cand ii vede pe coechipierii sai jucand in cupele eur
Portarul rapidist Emilian Dolha, care a fost trimis sa se pregateasca cu echipa a doua dupa ce a refuzat sa-si prelungeasca angajamentul cu gruparea bucuresteana, a declarat ca ii este foarte greu cand ii vede pe coechipierii sai jucand in cupele europene. "Imi este foarte greu sa-i vad pe colegi jucand in Europa, dar ma bucur pentru ei. Merita, sunt jucatori foarte buni. Cum as putea sa ma simt? Mi se ridica pulsul si atat. Eu incerc sa ma delimitez. Viata merge inainte. Cea mai mare satisfactie a mea este cand ii vad bucurandu-se pe colegii mei... fostii mei colegi. Le urez multa bafta", a declarat Dolha. Portarul rapidist a precizat ca nu are vreo oferta in acest moment. "Nu stiu sa am vreo oferta. Situatia mea este neschimbata, asa cum a fost si in iarna. Normal ca nu sunt de acord cu decizia oficialilor din Giulesti, insa trebuie sa o respect. Ma pregatesc cu echipa a doua si din vara voi deveni jucator liber", a spus Dolha. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.