BCR Asigurari a intrat, incepand cu aceasta luna, pe piata asigurarilor de raspundere civila auto, Carte Verde, potrivit unui comunicat al companiei. Cartea verde reprezinta asigurarea de raspundere civila auto pentru pagube produse altor persoane p
BCR Asigurari a intrat, incepand cu aceasta luna, pe piata asigurarilor de raspundere civila auto, Carte Verde, potrivit unui comunicat al companiei. Cartea verde reprezinta asigurarea de raspundere civila auto pentru pagube produse altor persoane prin accidente de circulatie in afara Romaniei. BCR Asigurari a raportat pentru anul trecut un volum al primelor subscrise de 297,02 milioane de lei (circa 82 milioane de euro), nivel dublu fata de cel consemnat cu un an inainte. Cele mai importante venituri au provenit din asigurari de mijloace de transport terestru, unde subscrierile au atins 86,67 milioane de lei, urmate de politele de credite si garantii - 73,57 milioane de lei si asigurarile de incendiu si calamitati naturale - 30,23 milioane de lei.
Politele de Raspundere Civila Auto (RCA) au generat subscrieri de 17,55 milioane de lei. Unificarea politelor RCA si Carte Verde a fost amanata pentru anul viitor, dupa momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.