Traian Basescu a facut cea mai importanta miscare din punct de vedere al avansarilor in grad de cand este presedinte. Colonei si generali aflati in functii cheie in cadrul Ministerului Apararii Nationale si Serviciul de Informatii Externe au primit s
Traian Basescu a facut cea mai importanta miscare din punct de vedere al avansarilor in grad de cand este presedinte. Colonei si generali aflati in functii cheie in cadrul Ministerului Apararii Nationale si Serviciul de Informatii Externe au primit sau si-au mai adaugat o stea de general. La MAPN au primit gradul de general urmatorii: Gheorghe Savu, seful Directiei Informatii Militare, Viorel Angelescu, seful Cabinetului ministrului Apararii Nationale, Laurentiu Simionescu, comandantul Bazei 90 Transport Aerian, Avram Catanici, comandantul Brigazii 81 Mecanizate, Virgil Balaceanu, comandantul Brigazii 2 Infanterie Usoara, Petru Toader, comandantul Brigazii 2 Vanatori de Munte, Cornel Mihai, sef al Instructiei si Doctrinei la Statul Major al Fortelor Navale, Corneliu Romanitan, comandantul Institutului Medico-Militar, Iulian Bacsis, loctiitorul sefului Directiei Planificare Strategica din SMG, si Gabriel Gabor, loctiitorul sefului Directiei Organizare Personal si Mobilizare din SMG. Urmatorii generali au mai primit o stea: Pinta Florian, loctiitorul sefului SMG, Laurentiu Maftei, directorul SMG, si Marinel Nicolae, seful Resurselor la Statul Major al Fortelor Aeriene. Doi generali din Serviciul de Informatii Externe au fost si ei avansati de Basescu, printr-un decret care nu contine numele acestora.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.