Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a cerut, ieri, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sa sesizeze Curtea Constitutionala privind recentele afirmatii la adresa instantelor judecatoresti facute de presedintele tarii, acesta fiind invitat
Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a cerut, ieri, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sa sesizeze Curtea Constitutionala privind recentele afirmatii la adresa instantelor judecatoresti facute de presedintele tarii, acesta fiind invitat in plenul CSM pentru a le explica. Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la bilantul Parchetului General, ca in instante este inca un nivel ridicat de coruptie si a cerut procurorilor sa lucreze pentru a da semnalul ca Romania a devenit intr-adevar un stat de drept. Presedintele AMR, Viorica Costiniu, a declarat ca va cere CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la declaratia sefului statului vizand coruptia in instante. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.