Liderul clasamentului Ligii Nationale de handbal feminin, Rulmentul Brasov, a avut parte, ieri dimineata, la tragerea la sorti a meciurilor din cadrul sferturilor de finala din Challenge Cup, de o adversara extrem de incomoda, elevele antrenoarei Mar
Liderul clasamentului Ligii Nationale de handbal feminin, Rulmentul Brasov, a avut parte, ieri dimineata, la tragerea la sorti a meciurilor din cadrul sferturilor de finala din Challenge Cup, de o adversara extrem de incomoda, elevele antrenoarei Mariana Tarca urmand sa intalneasca puternica grupare franceza Cercle Dijon Bourgogne, finalista a editiei precedente. De aceiasi sorti potrivnici a avut parte si Tomis Constanta, care va evolua impotriva formatiei croate ZRK Split. "Nu stiu multe despre adversara noastra, dar e o reprezentanta a handbalului croat si nu poate fi de neglijat", a fost prima reactie a antrenorului constantean Dumitru Musi, in vreme ce brasovenii considera ca echipa din Hexagon pare un adversar potrivit pentru a-si atinge obiectivul continental. "Am picat cu o echipa puternica si cred ca este foarte bine ca s-a intamplat asa. Obiectivul nostru este sa ajungem in finala si cred ca putem sa trecem de Dijon", a declarat directorul sportiv Sorin Tarca, sotul fostei mare handbaliste care pregateste echipa de la poalele Tampei. De altfel, cele doua confruntari in care au fost distribuite singurele noastre reprezentante care au mai ramas in cupele europene reprezinta capetele de afis ale acestei faze, in celelalte partide urmand sa se intalneasca Valur Reykjavik (Islanda) - LCH Bruhl (Elvetia) si HC Merignac (Franta) - HC Teramo 2002 (Italia). Conform datelor anuntate de EHF, Tomis Constanta va juca in primul meci in fata propriilor fani, pe 11 sau 12 martie, in vreme ce Rulmentul se va deplasa in Franta pentru partida din tur, programata la aceleasi date. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.