Liderul sindicatului de la SC Aris, Stefan Lacsan, sustine ca a fost amenintat ca, daca sindicalistii pe care ii conduce vor mai bloca traficul prin municipiul Arad, acestia vor fi amendati. Sindicalistul a mai spus ca i s-a transmis ca suma pe care
Liderul sindicatului de la SC Aris, Stefan Lacsan, sustine ca a fost amenintat ca, daca sindicalistii pe care ii conduce vor mai bloca traficul prin municipiul Arad, acestia vor fi amendati. Sindicalistul a mai spus ca i s-a transmis ca suma pe care va trebui sa o plateasca poate ajunge pana la 100 de milioane de lei. Totusi, muncitorii de la fabrica aradeana de strunguri au anuntat ca incepand de joi isi vor relua actiunile de protest fata de decizia ANAF de a executa silit SC Aris. Sindicalistii sunt convinsi ca vor gasi o modalitate prin care sa ingreuneze circulatia prin centrul municipiului, putandu-se ajunge chiar si la o blocare de cateva ore a traficului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.