"Greii" Saptamanii modei de la Milano, precum Dolce&Gabana, Giorgio Armani sau Jil Sander, au prezentat cate ceva pentru fiecare, luni, in deschiderea evenimentului in care paradele si petrecerile stralucitoare se vor tine lant, transmite Reuters
"Greii" Saptamanii modei de la Milano, precum Dolce&Gabana, Giorgio Armani sau Jil Sander, au prezentat cate ceva pentru fiecare, luni, in deschiderea evenimentului in care paradele si petrecerile stralucitoare se vor tine lant, transmite Reuters, citata de Mediafax. Domenico Dolce si Stefano Gabbana le-au uimit pe amatoarele de moda de la Milano cu noua colectie D&G, complet alba, cu rochii mini din lana, articole crosetate si pantaloni minusculi. La sfarsitul show-ului, cei doi creatori au adus pe scena, in hohotele si aplauzele audientei, pe muzica lui Mariah Carey, un Mos Craciun conducand o sanie plina cu modele care dansau.
De cealalta parte, Giorgio Armani s-a inspirat pentru colectia toamna-iarna 2006/07 din colectiile sale din anii '80, modelele prezentand taioare sobre, dar sexy. Decolteuri adanci, fuste-creion mulate pe corp, toate in nuante de gri, negru, mov ametist si rosu au fost combinate cu tocuri ametitor de inalte si palarii mici si cochete, purtate peste parul purtat strans. Dupa prezentarea colectiei, care a inclus fuste in toate formele si lungimile, dar nici macar o pereche de pantaloni, Armani a afirmat ca aceasta colectie are ca tema redescoperirea gratiei feminine. "O femeie vrea intotdeauna sa fie mai frumoasa, dar in numele creativitatii am ucis feminitatea. Femeia trebuie celebrata fara a cadea in vulgar", sustine Armani. Cu noaptea Oscarurilor la orizont, creatorul a adus pe pasarela si tinute pentru covorul rosu, de la rochii de diva, fara bretele, si rochii care se terminau in bijuterii la baza gatului, la o tinuta din lame cu partea superioara complet argintie, pentru clientele mai indraznete ale conservatorului Armani.
Raf Simons, designerul belgian de la Jil Sander, a creat o linie feminina in care a pastrat elementele sicului monocrom si minimalist, traditionale pentru aceasta casa de moda. Simons, specialist in moda masculina, a preluat munca de creatie de la Jil Sander, in mai, dupa ce designerul a plecat de la casa de moda careia i-a dat numele, acum parte a grupului Prada. Colectia lui Simons a combinat sacourile negre, masculine, jachete largi si fara rever, din lana, cu fuste foarte lungi. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.