Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nechita, a declarat ieri ca este posibila inscrierea Politehnicii in Cupa UEFA-Intertoto si a dat ca exemplu pe CFR Cluj, echipa care, in editia trecuta a competitiei, a ajuns pana in finala. "Avem meciuri foarte
Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nechita, a declarat ieri ca este posibila inscrierea Politehnicii in Cupa UEFA-Intertoto si a dat ca exemplu pe CFR Cluj, echipa care, in editia trecuta a competitiei, a ajuns pana in finala. "Avem meciuri foarte grele in debutul returului si trebuie luata in calcul posibilitatea nefericita in care sa iesim din primele runde fara nici un punct, cand jucam cu echipe puternice din Divizia A, ca Timisoara, Steaua si Dinamo. De aceea este prematur sa ne gandim acum la o cupa europeana. Oricum, daca echipa are rezultate bune, ne vom inscrie pentru UEFA-Intertoto. Am vazut pe CFR Cluj, care a avut o evolutie extraordinara si poate ne vom clasa si noi printre primele locuri", a spus Nechita, ingrijorat insa ca situatia financiara a echipei nu este tocmai buna in perspectiva participarii intr-o cupa europeana. Pana acum, doar FC Arges a anuntat ca intentioneaza sa se inscrie in Cupa UEFA-Intertoto, in timp ce CFR Cluj nu va participa la noua editie a competitiei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.