Trei firme, care efectuau lucrari de reamenajare la Casa Tineretului din Galati, au fost amendate cu 345 de milioane ROL de inspectorii de munca pentru ca foloseau muncitori fara forme legale de angajare. Potrivit sefului Inspectoratului Teritorial d
Trei firme, care efectuau lucrari de reamenajare la Casa Tineretului din Galati, au fost amendate cu 345 de milioane ROL de inspectorii de munca pentru ca foloseau muncitori fara forme legale de angajare. Potrivit sefului Inspectoratului Teritorial de Munca Galati, la controlul efectuat la cele trei firme au fost depistate 25 de persoane care munceau la negru, fiind descoperite si nereguli in respectarea legislatiei privind sanatatea si securitatea in munca. Sanctiunea aplicata in cazul folosirii unei persoane fara forme legale de incadrare este de 15 milioane ROL, iar in cazul in care firmele recidiveaza se pot alege cu un dosar penal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.