Fostul campion olimpic Marius Urzica a fost instalat, ieri, in functia de antrenor al sectiei masculine din cadrul CS Dinamo, urmand sa se ocupe de pregatirea unor grupe de copii, informeaza Mediafax. "Ne bucuram enorm sa-l avem pe Marius in echipa n
Fostul campion olimpic Marius Urzica a fost instalat, ieri, in functia de antrenor al sectiei masculine din cadrul CS Dinamo, urmand sa se ocupe de pregatirea unor grupe de copii, informeaza Mediafax. "Ne bucuram enorm sa-l avem pe Marius in echipa noastra de antrenori si sunt convins ca, incepand la clubul nostru, el va ajunge si la lotul olimpic, asa cum isi doreste", a spus comandantul clubului, chestorul Marcel Popescu, adaugand ca Marius Urzica este angajat cu gradul de comisar. "Lucreaza la cel mai bun club din tara, acelasi pentru care a adus numeroase medalii. Obiectivele noastre comune sunt sa avem sportivi cat mai multi la loturile nationale si olimpice", a concluzionat Popescu. "Pentru mine, este doar primul pas. In continuare doresc sa activez la lotul olimpic masculin si sper ca dupa Europenele din luna mai sa se produca schimbari in acest sens din partea federatiei", a declarat Urzica, care va lucra timp de patru ore pe zi cu grupe de copii. "Nu i-am vazut inca pe micutii gimnasti, dar am inteles ca nu sunt incepatori. In aceste zile voi face cunostinta cu ei", a incheiat cel care a fost declarat in ultimii ani "regele" calului cu manere. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.