Gigi Becali a oferit ieri presei o noua reprezentatie, in care i-a atacat pe premierul Calin Popescu-Tariceanu si pe presedintele ANAF, Sebastian Bodu, si-a continuat actiunile caritabile si a vorbit despre pregatirea fizica pe care o face. Becali s-
Gigi Becali a oferit ieri presei o noua reprezentatie, in care i-a atacat pe premierul Calin Popescu-Tariceanu si pe presedintele ANAF, Sebastian Bodu, si-a continuat actiunile caritabile si a vorbit despre pregatirea fizica pe care o face. Becali s-a oferit sa-i construiasca un kartodrom in Ghencea fiului premierului, pentru ca seful Guvernului sa-i permita sa modernizeze Stadionul "Steaua". Becali considera ca solicitarea sa trebuie sa fie pusa pe masa Guvernului, care "administreaza tara si trebuie sa faca pe plac oamenilor". Oficialul stelist crede ca cererea sa nu poate fi aprobata decat daca ofera spaga. "Lui Tariceanu ii fac kartodrom, ca sa-mi dea aprobare, sa se plimbe el cu fiu-sau pe aici prin Ghencea. Trebuie sa-i dau o spaga, ca altfel nu-mi da aprobare. Ii zic: <<Iti fac kartodrom, sa te plimbi cu fiu-tau!>>. Ii dau si o masinuta de lemn, sa stea in ea, ca de lemn e el. Sa se plimbe cu fiu-sau cu masinuta", a comentat Gigi Becali, intr-o discutie cu presa purtata la intrarea la tribuna oficiala a stadionului din Ghencea. Finantatorul stelist a mentionat ca prioritatile sunt cele pe care le vrea poporul, iar acesta vrea bilete la meciurile Stelei. "Vezi ca se bat oamenii la bilete. Astea-s prioritati. Ce, el (n.r. - Tariceanu) este stapanul oamenilor?", a adaugat Becali, care doreste sa creasca numarul de locuri din tribunele stadionului din Ghencea, deoarece actuala capacitate a arenei nu mai face fata performantelor echipei. "Vreau inca 15.000 de locuri, clar nu se mai poate juca pe Ghencea, unde avem 28.000 de locuri, trebuie cel putin 45.000. O sa fie nenorocire pe aici, bataie. O sa bag si zece milioane de dolari sa fac un stadion ca lumea", a spus Gbigi Becali.
"Vreau sa-l vad in dric pe Bodu!"
Dupa ce a terminat discutiile cu presa, Gigi Becali a fost abordat de cateva persoane care l-au rugat sa le ajute. Becali a vrut sa dea o suma de bani unei batrane dintr-o comuna argeseana, insa aceasta nu a acceptat, vorbindu-i lui Becali despre problemele locale. "Daca aveam timp, stateam si beam si o cafea", i-a spus Becali. O alta femeie, convinsa ca Becali "are puteri de la Dumnezeu", i-a solicitat ajutorul, iar la un moment dat, in discutie, acesta i-a spus: "In problema cu dricul trebuie sa mergi la Tariceanu, la Bodu... Vreau sa-l vad in dric pe Bodu!". La putine minute dupa ce Gigi Becali a urcat in biroul sau, a coborat dintr-un taxi fostul premier Victor Ciorbea, care a spus ca a venit cu probleme de afaceri. In timp ce ziaristii se pregateau de plecare, Becali a scos capul pe geamul biroului sau si a strigat, razand, catre ei: "Haideti sus, sa vedeti cum semnez cererea catre Tariceanu!".
"Care se bate cu mine?"
In timpul discutiei cu jurnalistii, Gigi Becali a subliniat ca uneori merge la sala de forta pentru a-si imbunatati pregatirea fizica si i-a provocat, in gluma, pe reprezentantii mass-media la o lupta. "Dau la saci. Vedeti acum vreun bodyguard pe langa mine? Ma descurc singur. Care se bate cu mine?", a spus Becali. Finantatorul stelist considera ca datorita lui si rezultatelor bune obtinute de echipa din Ghencea multi suporteri dinamovisti si rapidisti au devenit stelisti. "Spectatorii vin si pentru mine la stadion. Am facut stelisti din rapidisti si dinamovisti, s-au convertit datorita mie", a comentat Becali. Intrebat ce parere are despre faptul ca dinamovistii au facut depresie vazand rezultatele echipelor Steaua si Rapid in cupele europene, Becali a spus, razand: "Imi pare rau. Sunt foarte suparat de cand am auzit de depresia lui Dinamo, nu mai pot dormi noaptea. Ha, ha, ha!".La un moment dat, Gigi Becali a raspuns la telefon. El a sustinut ca interlocutorul era selectionerul Victor Piturca si a vorbit tare, ca sa fie auzit de jurnalisti: "Da, nea Piti. Sunt cu presa aici. Vorbim, ca sa vada ca sunt prieten cu tine, nu dusman. Auzi, ma intreaba cati stelisti convoci. Auziti, dupa meci, care joaca mai bine", le-a reprodus Becali ziaristilor raspunsul selectionerului. (MIG)
Fostul "23 August" va fi plin joi seara
"Casa inchisa" la Steaua - Heerenveen
Toate cele 42.000 de bilete au fost vandute, alte 5-6000 de persoane avand abonament
Partida dintre Steaua si SC Heerenveen, de joi seara (ora 19, Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" - in direct la TVR 1), contand pentru mansa a doua a 16-imilor de finala din Cupa UEFA, se va disputa cu "casa inchisa", au anuntat ieri oficiali ai clubului din Ghencea. Conform directorului executiv Valeriu Argaseala, toate biletele puse in vanzare pentru aceasta partida au fost vandute. Ultimele bilete, 4000 la numar si numai la cele doua peluze (cele de la tribunele 0, I si a II-a s-au terminat luni!), s-au epuizat ieri, la casele de la Stadionul "National" si de la Stadionul "Steaua". Clubul din Ghencea a pus in vanzare 42.000 de tichete pentru acest meci, in conditiile in care 5-6000 de fani ai "militarilor" intra pe baza de abonamente iar capacitatea arenei este de 54.000 de locuri (conform normelor UEFA, 10% din capacitate trebuie lasata libera). Preturile de intrare au fost urmatoarele: 5 RON la peluze, 10 RON la tribuna a II-a, 20 RON la tribuna I si 200 RON la tribuna 0. Abonamentele pentru sezonul 2005/2006 sunt valabile pentru acest meci. Finantatorul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, a declarat ieri ca meciul cu SC Heerenveen va fi o simpla distractie dupa ce Steaua a invins in tur cu 3-1. "Ce emotii sa mai am? Va fi distractie!", a spus Gigi Becali. Acesta a afirmat ca ar vrea ca Steaua sa joace cu Betis Sevilla in optimile de finala ale Cupei UEFA. "Vreau sa-i scoatem si pe spanioli, ca pe olandezi i-am batut", a comentat Gigi Becali, care a mentionat ca fundasul Dorin Goian va pleca de la Steaua dupa ce va mai juca doi-trei ani pentru gruparea din Ghencea. Intrebat care este diferenta dintre actualul antrenor, Cosmin Olaroiu, si fostul tehnician, Oleg Protasov, finantatorul stelist a precizat: "Olaroiu este mai mult cu tactica, nu mai iese un anumit jucator in relief, toti joaca pentru echipa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.