Asociatia "Filantropia" Drobeta Turnu Severin, asociatie care isi desfasoara activitatea sub inaltul patronaj al Episcopiei Severinului si Strehaiei, a defasurat o ampla campanie de informare a contribuabililor cu privire la prevederile noului Cod Fi
Asociatia "Filantropia" Drobeta Turnu Severin, asociatie care isi desfasoara activitatea sub inaltul patronaj al Episcopiei Severinului si Strehaiei, a defasurat o ampla campanie de informare a contribuabililor cu privire la prevederile noului Cod Fiscal. Rezultatele acestei campanii s-au observat dupa depunerea declaratiilor pe venitul global, Asociatia reusind sa castige increderea contribabililor mehedinteni. Potrivit prevederilor noului Cod fiscal intrat in vigoare anul trecut, orice contribuabil poate sa directioneze un procent de 1% din impozitul sau pe venit, datorat statului, catre o organizatie neguvernamentala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.