Dupa patru ani de pregatiri se pare ca mult asteptata versiune pentru marele ecran a celebrului serial "Dallas" va prinde contur la inceputul acestei veri, dupa cum relateaza editia on-line a ziarului american "Miami Herlad". Spre dezamagirea fanilor
Dupa patru ani de pregatiri se pare ca mult asteptata versiune pentru marele ecran a celebrului serial "Dallas" va prinde contur la inceputul acestei veri, dupa cum relateaza editia on-line a ziarului american "Miami Herlad". Spre dezamagirea fanilor serialului, noua versiune cinematografica nu va mai fi insa filmata in Dallas, statul Texas, ci in Florida sau Louisiana sau chiar in Canada, producatorii necunoscand (sau nedorind sa dezvaluie) deocamdata locatia exacta in care se vor desfasura filmarile. "Nu incercam sa furam Dallas-ul din Texas. Ei au venit la noi", a precizat Paul Sirmons, imputernicitul cu filmarile pentru Florida, care a confirmat faptul ca producatorii peliculei Dallas l-au contactat pentru a obtine dreptul de a filma intr-un oras din statul sau.
Producatorii au precizat ca ar fi preferat sa filmeze intreaga pelicula in Dallas, dar taxele impuse de Texas cineastilor sunt efectiv exorbitante in comparatie cu cele ale altor state americane.
"Studiourile 20th Century Fox ne-au solicitat sa luam in calcul mai multe state. Sincer, va spun ca Dallas-ul n-a fost niciodata pe lista noastra, tocmai din cauza faptului ca din punct de vedere financiar nu pare o varianta fezabila", spune Michael Costigan, unul dintre producatorii "Dallas-ului". Celalalt producator al peliculei este David Jacobs, care a produs si serialul original de televiziune.
Echipa de zile mari
Noua productie cinematografica, despre care s-a vorbit pentru prima data in toamna lui 2002, are deja pus la punct un numar semnificativ de detalii: scenariul este scris de veteranii Robert Harling ("Magnolii de Otel") si Sacha Gervasi ("Terminalul"), iar regia va fi semnata cel mai probabil de Robert Luketic (in palmarestul caruia intra pelicule ca "Blonda de la Drept" sau "Soacra mea e o scorpie").
In ceea ce priveste distributia, aceasta, va contine cu siguranta numele grele ale cinematografiei americane, producatorii fiind deja in negocieri intense cu John Travolta, pentru rolul lui J.R. Ewing (interpretat in serialul de televiziune de Larry Hagman), Catherine Zeta-Jones care ar urma sa-i dea viata Pamelei Ewing. De asemenea, se vehiculeaza zvonul ca pentru rolul lui Bobby Ewing exista doua variante: Brad Pitt si mai tanarul Matthew McConaughey.
Conform publicatiei americane "Miami Herlad", actiunea filmului va fi una mai alerta, in spiritul peliculelor moderne de actiune, continand scene asemanatoare cu cele din "Ingerii lui Charlie", de exemplu. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.