Telespectatorii nu stiu inca daca vor putea viziona partida de maine dintre Rapid si Hertha Berlin, din 16-imile de finala ale Cupei UEFA. Datorita mizei foarte mare a meciului, George Copos, patronul giulestenilor, a sperat sa obtina un pret cat mai
Telespectatorii nu stiu inca daca vor putea viziona partida de maine dintre Rapid si Hertha Berlin, din 16-imile de finala ale Cupei UEFA. Datorita mizei foarte mare a meciului, George Copos, patronul giulestenilor, a sperat sa obtina un pret cat mai mare pentru drepturile de televizare, insa TVR 1 si Antena 1 s-au retras deja, singurul post interesat fiind ProTV. "Noi am sperat sa castigam cat mai multi bani din televizarea acestei partide, insa Hertha este ultima optiune in Germania, astfel ca bonsul financiar este foarte departe de ceea ce ne doream noi", a declarat Dinu Gheorghe, presedintele executiv al giulestenilor. In aceste conditii, Copos a incercat sa-si scoata "pierderea" printr-un pret imens cerut televiziunilor autohtone. Interesant este ca suma ceruta de patronul rapidist a fost prohibitiva chiar si pentru Antena 1, post ce apartine lui Dan Voiculescu, seful lui Copos pe linie de partid. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.