Mircea Rednic sustine ca FC Vaslui nu va retrograda si crede ca jocul echipei sale s-a imbunatatit considerabil in stagiul de pregatire de 12 zile din Antalya. "Am avut parte de conditii de pregatire excelente. In afara de echipele mari, am fost sing
Mircea Rednic sustine ca FC Vaslui nu va retrograda si crede ca jocul echipei sale s-a imbunatatit considerabil in stagiul de pregatire de 12 zile din Antalya. "Am avut parte de conditii de pregatire excelente. In afara de echipele mari, am fost singura formatie din campionatul intern care ne-am permis doua cantonamente in strainatate.
S-a constituit un lot competitiv, iar jocul echipei s-a imbunatatit considerabil. O spun cu tarie, aceasta formatie nu va retrograda", a declarat Rednic. Antrenorul vasluienilor a mai adaugat ca toti jucatorii au confirmat in turneul din Antalya si vor ramane la echipa in returul sezonului 2005-2006. In turneul din Turcia, FC Vaslui a inregistrat doua victorii si trei rezultate de egalitate. In aceasta saptamana, FC Vaslui va sustine doua meciuri amicale, miercuri, pe teren propriu, cu Ceahlaul Piatra Neamt, si sambata, in deplasare, cu FCM Bacau. Ieri, Rednic a anuntat ca FC Vaslui l-a transferat pe atacantul Milorad Bukvic, de la Artmedia Bratislava. Bukvic a mai jucat in Romania la Otelul Galati si la FC Arges. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.