Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie, actionarul majoritar al uzinei brasovene Roman, a fost pus sub acuzare in cazul preluarii uzinei de autocamioane, dosarul fiind trimis Parchetului Curtii de Apel Brasov. Directia de Investigare a Infractiunilo
Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie, actionarul majoritar al uzinei brasovene Roman, a fost pus sub acuzare in cazul preluarii uzinei de autocamioane, dosarul fiind trimis Parchetului Curtii de Apel Brasov. Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Brasov (DIICOT) a incheiat cercetarile in legatura cu preluarea uzinei de autocamioane, trimitand dosarul la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov. Omul de afaceri este urmarit penal, conform Mediafax, pentru inselaciune, urmand ca in cursul acestei saptamani atat el, cat si celelalte persoane cercetate in dosar sa fie citate de Parchetul Curtii de Apel Brasov, pentru a le fi prezentate invinuirile.
"Unii se joaca cu legea"
Totusi, Ioan Neculaie sustine ca nu a fost informat oficial in legatura cu inceperea urmarii penale si considera ca privatizarea uzinei Roman este perfect legala. "Mie nu mi s-a comunicat oficial ca a inceput urmarirea penala, stiu despre ancheta in cazul Roman, care este veche de doi ani. Dupa parerea mea, faptele nu sunt de natura penala. Cred ca se joaca unii cu legea pentru ca la Roman se intampla totul in deplina legalitate. Eu nu am fost informat de Parchet, dar, din zvonuri, se pare ca se discuta despre inselaciune si fals in acte, dar toate aceste lucruri trebuie dovedite", a declarat Neculaie. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.