Doua persoane si-au pierdut viata, iar alta a fost ranita intr-o explozie produsa, ieri dimineata, si care a fost urmata de un incendiu, in localitatea teleormaneana Rosiori de Vede. De asemenea, deflagratia a distrus 5 autoturisme si a afectat alte
Doua persoane si-au pierdut viata, iar alta a fost ranita intr-o explozie produsa, ieri dimineata, si care a fost urmata de un incendiu, in localitatea teleormaneana Rosiori de Vede. De asemenea, deflagratia a distrus 5 autoturisme si a afectat alte o suta de imobile. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, explozia a avut loc in jurul orei 3.52, la imobilul in care locuia Zaharia Gheorghe, 50 de ani, situat pe strada Mihail Kogalniceanu. Casa s-a prabusit, iar proprietarul si sotia acestuia, Elizabeta, 55 de ani, au murit, cadavrele lor fiind gasite carbonizate, in dormitor. Totodata, o femeie in varsta de 80 de ani a fost ranita si a fost transportata la spital. Cinci autoturisme, din care trei apartinandu-i lui Zaharia Gheorghe, au fost avariate, iar o suta de imobile au fost afectate de suflul exploziei, majoritatea avand geamurile sparte. Prima ipoteza pe care o iau in calcul anchetatorii se refera la faptul ca deflagratia a fost provocata de scurgerile de gaze de la instalatia din locuinta respectiva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.