SPANIA, Primera Division, etapa a 24-a * GICA CRAIOVEANU a intrat in minutul 72 pentru Getafe, 0-3 acasa cu Atletico Madrid. Craioveanu l-a inlocuit pe Guiza. De la gazde a lipsit COSMIN CONTRA, care nu a avut drept de joc din cauza unei clauze contr
SPANIA, Primera Division, etapa a 24-a * GICA CRAIOVEANU a intrat in minutul 72 pentru Getafe, 0-3 acasa cu Atletico Madrid. Craioveanu l-a inlocuit pe Guiza. De la gazde a lipsit COSMIN CONTRA, care nu a avut drept de joc din cauza unei clauze contractuale, el fiind imprumutat la Getafe chiar de la Atletico. De atfel, Contra s-a aratat dezamagit de aceasta clauza, insa a recunoscut ca era ciudat sa joace impotriva echipei care il plateste.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 20-a * Kallithea, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a pierdut in deplasare, scor 0-2 cu Panathinaikos Atena. De la gazde a lipsit LUCIAN SANMARTEAN, neconvocat in lot * LUCIAN MARINESCU a fost integralist pentru Akratitos Atena, 2-3 in deplasare cu Ionikos Nikea.
CIPRU, cupa, faza grupelor, etapa a 6-a (ultima) * Nea Salamina, fara MIHAI STERE si MUGUR BOLOHAN, a pierdut in deplasare, scor 1-4 cu Olympiakos Nicosia. Salamina s-a calificat insa in sferturile de finala ale competitiei ocupand locul 2 in grupa a III-a.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 25-a * NICOLAE MITEA, nerefacut dupa o accidentare, a lipsit din lotul lui Ajax Amsterdam, 6-0 acasa cu RBC Roosendaal.
TURCIA, Super Lig, etapa a 21-a * GIANI KIRITA a fost titular pentru Gaziantepspor, 0-2 acasa cu Trabzonspor. Kirita a fost schimbat in minutul 61 de Aytek.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 21-a * IULIAN MIU si CORNEL FRASINEANU au lipsit de la Bursaspor, 2-2 in deplasare cu Sebatspor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.