Universitatea Craiova i-a reziliat contractul australianului Karl Dodd, din cauza randamentului nesatisfacator din meciurile de verificare si pentru ca "pierdea noptile prin baruri", dupa cum sustine finantatorul Adrian Mititelu. "L-am adus pe Dodd l
Universitatea Craiova i-a reziliat contractul australianului Karl Dodd, din cauza randamentului nesatisfacator din meciurile de verificare si pentru ca "pierdea noptile prin baruri", dupa cum sustine finantatorul Adrian Mititelu. "L-am adus pe Dodd la Craiova pentru a ajuta echipa, insa ne-am convins ca jucatori precum el avem destui in Banie. Sambata noapte a fost implicat intr-un nou incident, insa nu vreau sa comentez prea multe. Am trecut cu vederea primul incident din urma cu o luna de zile, atunci cand, alaturi de Clark, a avut un conflict cu niste baieti din Banie, insa de aceasta data nu-l mai inteleg. Spunea de fiecare data ca este obosit, iar el pierdea noptile prin baruri", a declarat Mititelu. Karl Dodd, transferat in aceasta iarna, a acuzat ca nu s-a acomodat cu fusul orar. In jocul amical disputat sambata, cu Minerul Motru, Dodd a avut o evolutie slaba, dand vina pe terenul plin de noroi. In noaptea de sambata, Dodd a petrecut intr-un local craiovean pana la ora 3. "Dodd era unul dintre cei mai bine platiti jucatori de la Universitatea, avand un salariu de aproximativ 40.000 de euro", a conchis Mititelu. Altfel, clubul din Banie l-a trimis pe Daniel Orac, imprumutat pana in vara de la Steaua, la echipa secunda a clubului, in Divizia C, alaturi de irakianul Salih Jaber. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.