Cel mai mare sens giratoriu din municipiul Arad, aflat in centrul orasului, a fost blocat, vineri, timp de o ora, de aproximativ 1.200 de salariati ai fabricii de strunguri Aris si ai Astra Vagoane Calatori. Salariatii celor doua fabrici au decis sa
Cel mai mare sens giratoriu din municipiul Arad, aflat in centrul orasului, a fost blocat, vineri, timp de o ora, de aproximativ 1.200 de salariati ai fabricii de strunguri Aris si ai Astra Vagoane Calatori. Salariatii celor doua fabrici au decis sa blocheze cel mai important nod rutier din centrul orasului in speranta ca autoritatile se vor implica mai mult in rezolvarea situatiei in care se afla fabrica de strunguri Aris. "Credem ca numai prin masuri extreme ne mai putem face auziti", a declarat Stefan Lacsan, liderul CNSLR Fratia Arad si al sindicalistilor din cadrul fabricii de strunguri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.