Astazi, de la ora 12, la comisia pentru acordarea licentelor de agenti de jucatori, va avea loc a doua runda de audieri in scandalul declansat de transferul lui Fl. Bratu de la Rapid la Galatasaray. Prima audiere a avut loc saptamana trecuta, Giovann
Astazi, de la ora 12, la comisia pentru acordarea licentelor de agenti de jucatori, va avea loc a doua runda de audieri in scandalul declansat de transferul lui Fl. Bratu de la Rapid la Galatasaray. Prima audiere a avut loc saptamana trecuta, Giovanni si Victor Becali fiind prezenti in fata comisiei condusa de Florin Prunea. Oficialii de la Rapid, presedintele Tractorului Brasov - Paul Enache si Gica Popescu au lipsit. Popescu, care a recunoscut ca a incasat 1.000.000 de dolari, a declarat saptamana trecuta ca nu se va prezenta nici astazi la sediul FRF. "Eu am fost consilier al lui Galatasaray la acel moment si nu am de ce sa ma prezint", a spus Popescu. "Vom vedea! Daca are un act, cum ca a fost consilier pentru clubul turc, atunci sa-l aduca! Oricum, Popescu trebuie sa se prezinte. El are calitate de presedinte al scolii de fotbal pe care o conduce si trebuie sa se supuna regulamentelor FRF. Daca nu vine, ar putea fi sanctionat", a replicat ieri Prunea. Popescu a fost saptamana trecuta la Istanbul, pentru a aduce acte care sa-l disculpe in acest scandal. Conform unor apropiati ai fostului international, Popescu intentioneaza sa organizeze o conferinta de presa pentru a lamuri acest caz. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.