Steaua a efectuat ieri primul antrenament pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", fotbalistii declarandu-se incantati de starea suprafetei de joc pe care vor disputa returul cu Heerenveen. "Este extraordinar terenul pentru perioada
Steaua a efectuat ieri primul antrenament pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", fotbalistii declarandu-se incantati de starea suprafetei de joc pe care vor disputa returul cu Heerenveen. "Este extraordinar terenul pentru perioada asta. Ne poate ajuta si in campionat, si in Cupa UEFA. Baietilor o sa le lipseasca terenul din Ghencea, dar se vor obisnui usor, usor. Faptul ca jucam pe un alt teren in afara de Ghencea este dureros pentru o echipa ca Steaua", a declarat antrenorul Cosmin Olaroiu, care a precizat ca Steaua va mai achizitiona unul sau doi jucatori pana la reluarea campionatului. Paraschiv spera ca dupa finalizarea lucrarilor de refacere a gazonului si suprafata de joc de pe stadionul din Ghencea sa fie la fel ca pe arena din Complexul Sportiv "Lia Manoliu". "Este un teren foarte bun, mai ales ca venim dupa antrenamentele pe terenuri mai grele din Ghencea. Sper ca in vara sa incepem campionatul pe un astfel de gazon", a afirmat Paraschiv. Nesu a calificat suprafata de joc de pe Stadionul National ca fiind "extraordinara". "Terenul de la Heerenveen era mai nisipos, acesta este mai drept", a spus Nesu, iar Ghionea a apreciat ca terenul este "cu mult peste cel de la Heerenveen". Iacob spune ca Steaua beneficiaza de "conditii extraordinare" pe Stadionul National si ca orice gazon din Romania ar trebui sa fie la fel ca acesta. Primul antrenament al Stelei pe Stadionul National a durat aproximativ o ora si jumatate. In timpul jocului pe teren redus, Dica s-a accidentat la spate si a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa in cele din urma a continuat antrenamentul. La sfarsitul sedintei de pregatire, Ogararu si Goian au refuzat sa discute cu reprezentantii presei, primul motivand ca a fost amendat dupa ce a acordat declaratii la revenirea din Olanda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.