Legea armonizata privind Taxa pe Valoarea Adaugata (TVA) va intra in vigoare odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, informeaza un comunicat al Ministerului Finantelor Publice (MFP). Proiectul de lege aflat in dezbatere la MFP, reprezinta tr
Legea armonizata privind Taxa pe Valoarea Adaugata (TVA) va intra in vigoare odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, informeaza un comunicat al Ministerului Finantelor Publice (MFP). Proiectul de lege aflat in dezbatere la MFP, reprezinta transpunerea in legislatia nationala a acquis-ului comunitar in domeniu. Propunerea de act normativ, publicata de Ministerul de resort, prevede introducerea ajustarii dreptului de deducere a Taxei pe Valoarea Adaugata. Producatorii agricoli ar putea beneficia, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, de un regim special la plata Taxei pe Valoarea Adaugata (TVA), nemaifiind insa scutiti de aceasta obligatie, potrivit proiectului de lege privind TVA.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.