O tanara din Arad a fost gasita moarta, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o lada de asternuturi din locuinta iubitului ei, care a chemat Politia crezand ca a fost victima unei spargeri, acesta afirmand ca nu stia de cadavrul din apartament. Tana
O tanara din Arad a fost gasita moarta, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o lada de asternuturi din locuinta iubitului ei, care a chemat Politia crezand ca a fost victima unei spargeri, acesta afirmand ca nu stia de cadavrul din apartament. Tanarul, care spune ca a gasit casa ravasita cand s-a intors seara de la la serviciu, a chemat Politia pentru a raporta disparitia unor lucruri, insa oamenii legii au gasit intamplator, in lada de asternuturi de langa pat, cadavrul fetei, plin de sange si cu numeroase urme de injunghiere. "Prietenul victimei, vazand lucrurile ravasite intr-o incapere, a reclamat un posibil furt, iar in timpul cercetarii sumare a echipei de politisti a fost descoperit cadavrul ascuns in lada unei dormeze. Cadavrul prezenta mai multe plagi injunghiate la nivelul gatului si toracelui, iar cel putin doua lovituri i-au penetrat inima", au declarat procurorii. Anchetatorii spun ca victima, Cristiana C, avea 20 de ani si era din Hunedoara, dar locuia in apartamentul prietenului ei, pentru ca era studenta la Arad. Tanarul, care este angajatul unei banci din Arad, a declarat politistilor ca a sunat-o toata ziua pe prietena lui pe telefonul fix si ca aceasta nu a raspuns. Desi din locuinta au disparut mai multe bunuri, procurorii criminalisti si politistii nu cred ca mobilul crimei a fost jaful, pentru ca victima avea asupra ei bijuterii, care nu au disparut.
Suspect retinut
Politistii au retinut deja un barbat in varsta de 36 de ani, zugrav, acesta fiind suspectul principal in cazul uciderii studentei din Arad. Politistii aradeni au descins la locuinta lui Dumitru Lungu, din localitatea aradeana Sanmartin, acesta fiind retinut timp de 24 de ore pentru audieri. Barbatul a fost angajat de victima si de iubitul acesteia pentru lucrari, in luna decembrie a anului trecut. Anchetatorii spun ca suspectul este cunoscut cu antecedente penale, avand o condamnare pentru talharie. Conform procurorului criminalist care a preluat cazul, barbatul a recunoscut ca este autorul crimei. "El sustine ca a avut o relatie ascunsa cu victima si ca era gelos, motiv pentru care s-a dus la ea acasa sa-i ceara sa renunte la actualul iubit. Fata ar fi refuzat si el ar fi luat un cutit din bucatarie cu care a injunghiat-o de mai multe ori. Spune ca a ascuns cadavrul si a furat lucruri din casa pentru ca mobilul crimei sa para a fi jaful", a declarat procurorul criminalist Cristian Lazar.
Anchetatorii nu sunt convinsi ca povestea privind relatia amoroasa este reala, mai ales ca suspectul nu a putut proba nimic. "L-am intrebat daca fata avea semne particulare pe corp si a spus ca un tatuaj pe piept, ceea ce nu este real", a mai spus procurorul Lazar.
Anchetatorii banuiesc ca agresorul si-a planuit furtul de cand a lucrat ca zugrav pentru cei doi tineri si ca atunci si-ar fi facut o copie dupa cheia apartamentului. Aceasta ipoteza este sustinuta si de declaratiile unei cunostinte din localitatea Curtici a agresorului, in casa careia au fost gasite toate bunurile furate din locuinta victimei, respectiv obiecte electronice, de uz casnic, imbracaminte si alimente. Aceasta persoana le-a declarat anchetatorilor ca, in urma cu o saptamana, Dumitru Lungu i-ar fi cerut sa il lase sa depoziteze la ea unele bunuri pe care ar fi urmat sa le primeasca din strainatate de la o ruda. In ceea ce priveste arma crimei, anchetatorii presupun ca aceasta ar fi fost aruncata pe drum, intre Arad si Curtici, cand barbatul a mers la cunostinta lui pentru a duce lucrurile furate. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.