Directorul general al societatii Miniera Banat Anina a fost destituit in urma unui control care a identificat o serie de nereguli in modul de administrare a societatii, ordinul fiind semnat de ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, informea
Directorul general al societatii Miniera Banat Anina a fost destituit in urma unui control care a identificat o serie de nereguli in modul de administrare a societatii, ordinul fiind semnat de ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, informeaza un comunicat al institutiei. Totodata, ordinul ministrului prevede si schimbarea componentei Consiliului de Administratie si a reprezentantilor ministerului in cadrul Asociatiei Generale a Actionarilor. "Corpul de Control al Ministerului Economiei si Comertului (MEC) a efectuat, in perioada 16 - 19 ianuarie, la Miniera Banat Anina, o ancheta economico-financiara privind modul in care s-a respectat legislatia in vigoare la aceasta unitate din subordinea ministerului. In urma verificarilor efectuate au iesit la iveala o serie de nereguli in modul de administrare al societatii", se mai arata in comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.