Ministrul Reformelor de la Roma, Roberto Calderoni si-a prezentat sambata demisia. Gestul sau a fost determinat de "simtul responsabilitatii'"si nu de presiunea partidelor politice majoritare: "Nu intentionez sa mai admit scandaloasa instrumentalizar
Ministrul Reformelor de la Roma, Roberto Calderoni si-a prezentat sambata demisia. Gestul sau a fost determinat de "simtul responsabilitatii'"si nu de presiunea partidelor politice majoritare: "Nu intentionez sa mai admit scandaloasa instrumentalizare indreptata impotriva mea si a Ligii Nordului" a delcarat Calderoni. Declaratia neinspirata de acum cateva zile a fostului ministru italian conform careia poarta un tricou reprezentand caricaturile daneze ale profetului Mahomed a provocat protestele a mii de credinciosi musulmani din Libia. Revolta a culminat cu incendiul unicii biserici catolice din Tripoli. Reprimarea manifestatiei desfasurata in fata consulatului italian din Bengasi, s-a soldat cu zeci de victime: 11 morti si 36 de raniti musulmani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.