"Ceea ce s-a intamplat in Senat consider ca este un episod regretabil, dar in acelasi timp trebuie subliniat ca astazi DNA are cadrul legal sa functioneze. Va pot asigura ca in ceea ce inseamna lupta impotriva coruptiei, nu numai pentru ca exista o m
"Ceea ce s-a intamplat in Senat consider ca este un episod regretabil, dar in acelasi timp trebuie subliniat ca astazi DNA are cadrul legal sa functioneze. Va pot asigura ca in ceea ce inseamna lupta impotriva coruptiei, nu numai pentru ca exista o monitorizare atenta din partea Uniunii Europene, dar pentru ca exista o nevoie de justitie puternica in Romania, Guvernul va continua sa sustina lupta impotriva coruptiei. Eu consider ca combaterea coruptiei este o conditie esentiala a functionarii statului de drept si pot sa apreciez ca astazi, in Romania, exista o mare nevoie de justitie sau o sete de justitie la nivelul populatiei. Cu toate ca avem economie de piata functionala, cu toate ca avem institutii fundamentale care functioneaza corect, trebuie sa incercam sa redam increderea in Justitie, intr-o Justitie care sa fie eficace, intr-o Justitie care sa fie independenta, intr-o Justitie care sa fie ferita de excese, astfel incat statul sa se aseze pe cei trei piloni care sunt puterea executiva, puterea legislativa si Justitia".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.