In data de 4 martie, gimnastul Razvan Selariu a fost invitat sa participe la Cupa Americii, competitie de prestigiu care va aduna sportivi valorosi din zece tari, la "Liacouras Center" - Universitatea Temple, din Philadelphia. Alaturi de Selariu vor
In data de 4 martie, gimnastul Razvan Selariu a fost invitat sa participe la Cupa Americii, competitie de prestigiu care va aduna sportivi valorosi din zece tari, la "Liacouras Center" - Universitatea Temple, din Philadelphia. Alaturi de Selariu vor concura campionii olimpici Elena Zamolodcikova (Rusia) si Hisashi Mizutori (Japonia), dar si Suzanne Harmes (Olanda), Fabian Hambuechen (Germania) sau Serghei Horohordin (Rusia). SUA va alinia o garnitura de elita in frunte cu Nastia Lukin, campioana mondiala la barna si paralele, in timp ce la masculin, americanii vor fi reprezentati de David Durante, Jonathon Horton, Brett McClure si David Sender. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.